Награда

Преди няколко дни, Дими ме зарадва с първата ми награда!

Благодаря ти, Дими! 🙂

Тъй като все още не съм достатъчно добре запозната с блогетикета, не се усетих веднага, че освен да благодаря подобаващо, трябва и да споделя наградата си, вместо да я стискам егоистично в ъгъла…. ууупс!
Затова, с малко закъснение, за което се надявам да ме извините, бих искала да споделя това Yummylicious отличие с три блога, които открих наскоро и които много харесвам:
Готвенето е забавно!
Sunshine’s Kitchen
Цветно….. с Пепеляшка

Диди, Ирина, Пепеляшка, желая ви все така да радвате небцето и окото! 🙂
Поздрави и виртуални прегръдки!

7 Comments

  1. Имам изненада за теб!Ще се радвам да ме посетиш. Хубав уикенд!

  2. Напълно заслужено си получила тази награда от Дими!Честито!

  3. Ех, Мира.. блогетикетът.. 😀
    Важното е, не толкова да се съобразяваш с него, колкото да ти се харесва това, което правиш в блога си – само твой си е :-)))
    А аз ще си призная, че ми е много драго, че наградата ти се харесва!
    Благодаря ти, че я споделяш и по този начин правиш своеобразно представяне на 'Готвенето е забавно!' – още един нови и интересен кулинарен блог!

    Сърдечни поздрави, Мира и пожелания за здраве, късмет и :-)))

  4. Много благодаря за милия и приятелски жест! За мен е истинско щастие, че открих блога ти – различен, с индивидуален почерк и уникалност и много, много интересен! 🙂

    Сърдечни поздрави!

  5. Благодаря много, Мира!
    За мен е чест да получа тази награда от естет, като теб!А удоволствието беше наистина изцяло мое, откривайки твоите апетитни словоизлияния…. При мен нещата не са чисто кулинарни, но пък се забавлявам от сърце с блогчето.И понеже това ми е първата такава награда,малко и аз ще си я постискам за мен само, пък после ще реша с кой ще я споделя !
    Приятен завършек на уикенда!
    Пепеляшка

  6. Мира,благодаря за наградата! Мнението ти е много ценно за мен!
    Продължавай да водиш блога си в твоя безкрайно интересен стил!
    ….аз също не само не съм наясно с блогетиката, но и с подробности в управлението на блога – малко съм като в първите дни на шофьрски курс:))

  7. Момичета, с малко закъснение – благодаря ви за милите думи и за комплиментите! Трогнахте ме! И се радвам, че блогът ми ви харесва :). Винаги сте добре дошли!
    Лека и спокойна седмица!
    Поздрави,
    мира